Lynkjapp pizza

pizza 07

Lynkjapp pizza

By Jeanette Published: april 12, 2013

  • Yield: 4 små pizza til 2 personer
  • Cook: 20 mins

I går prøvde vi noe nytt: Santa Maria Pizza Tortilla. Har sett de i butikkhylla, men synes ikke de så spesielt spennende ut. Men så tenkte vi til slutt, why not? Og de var supergode, da de var tynne og herlige sprø som italienske pizzabunner! Mmmmmm....

Ingredients

Instructions

  1. Sett ovnen på 250 grader.
  2. Start med å legge pizzasaus og ost på alle fire Pizza Tortilla-bunnene.
  3. Legg på oppdelt chorizo, løk i ringer, mais og strimlet paprika på to av Pizza Tortilla-bunnene. Kværn over litt salt og pepper på toppen.
  4. På de to siste, legger du ruccola og spekeskinke. Smør litt pesto på her og der. Legg skivet sopp på toppen.
  5. La de steke i 10 minutter. Mannens reaksjon på chorizo pizza etter én tygge var: "Dette må vi lage igjen!" Og etter en smak på skinkepizza: "Mmmmm.... Like god som den man bestiller på restaurant!" Just saying... Super-enkelt og godt!
  6. Server med rømmedressing. God middag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.