Biff med poteter og avokadosalat

Biff 07

Biff med poteter og avokadosalat

By Jeanette Published: april 25, 2013

  • Yield: Middag for 2 personer
  • Cook: 20 mins

Biff går kjapt å lage og er alltid godt. Det trenger ikke ta mer enn 20 minutter å sette sammen en biffmiddag;)

Ingredients

Instructions

  1. Finn fram alt du trenger og sett ovnen på til potetene(vi fulgte bare instruks på pakken).
  2. Sett potetene i ovnen med olje på, krydre med rosmarin, salt og pepper.
  3. Lag avokadosalaten ved å kutte avokado, tomater og agurk i biter. Finhakk rødløk. Litt salt og pepper. Bland sammen.
  4. Biff er veldig forskjellig fra stykke til stykke, og du må jo selvfølgelig steke den akkurat slik du vil. Men det vi gjorde var å kjøpe 2 x 250g ytrefilét, krydret de med salt og pepper(og Fabians hemmelige krydder). Varm opp pannen med smør til smøret har en nøttebrun farge. Vi brukte høy varme hele veien.
  5. Biffen lå i dette tilfellet ca. 4 minutter på hver side, og ett minutt på høykant på hver side da de var litt tykke. Biffen ble da rosa inni, ikke rå.
  6. Server med potetene, saus og salat. Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.