Brokkolistuing

brokkoli 04

Brokkolistuing

By Jeanette Published: april 6, 2013

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins
  • Ready In: 30 mins

Et godt alternativ til den mer anvendte soppstuingen. Denne passer som tilbehør til alle typer kjøtt og grillmat.

Ingredients

Instructions

  1. Finhakk brokkoli og hvitløk. Skjær bacon i små biter.
  2. Stek brokkolien myk med smør på høy varme. Skru ned til medium varme og tilsett hvitløk. La surre i noen minutter. Tilsett pepper(jeg bruker ganske rikelig med pepper da fløten vil mildne smaken betraktelig). Sprøstek bacon i en stekepanne på siden. Tilsett litt over halvparten av fløten over brokkolien, og la det koke inn. Tilsett mer fløte litt etter litt, til du får ønsket konsistens. Det er ikke sikkert du vil trenge hele pakken.
  3. Smak til stuingen med salt og pepper, husk at baconet vil tilføre litt saltsmak. Tørk gjerne baconet på litt kjøkkenpapir for å fjerne overflødig fett. Bland mesteparten av baconet inn i stuingen rett før servering, og strø siste rest på toppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.