Pizzasnurrer

Snurrepizza 02

Pizzasnurrer

By Jeanette Published: april 29, 2013

  • Yield: 24-30 stk
  • Cook: 40 mins

For store og små! Dette er to helt basic varianter, siden vi fikk besøk av småfolket denne dagen;)

Ingredients

Instructions

  1. Sett ovn på ca 250 grader. Brun kjøttdeig.
  2. Dra utover et lag med saus, strø ost over, legg kjøttdeig/salami oppå. Rull sammen deigen fra en kant til en "pølse". (hvilken kant du ruller fra må du se an på hvor tykk bunnen er og hvor mye fyll du har) Del opp "pølsa" i ca 1,5cm tykke skiver. Legg pent på brett med litt ost på toppen. Stekes i ca 10 minutter.
  3. Kan serveres med rømmedressing, pizzakrydder/oregano og ketchup;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.