Soppstuing

sopp 05

Soppstuing

By Jeanette Published: april 6, 2013

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins
  • Ready In: 30 mins

Godt tilbehør til kjøtt og grillmat.

Ingredients

Instructions

  1. Børst soppen ren, jeg bruker en bakepensel. Del opp soppen, finhakk løk og chili.
  2. Stek smøret blankt med meierismør.
  3. Tilsett sopp og litt mer smør, da soppen lett trekker til seg væske.
  4. Tilsett chili, og la det surre et par minutter før du tilsetter fløten. Tilsett fløten og la dette koke inn til du oppnår ønsket konsistens. Tilsett pepper og smak til med salt.
  5. Server som tilbehør til hovedretten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.