Tacofylte horn

horn 13

Tacofylte horn

By Jeanette Published: april 11, 2013

  • Yield: 24 horn
  • Cook: 2 hrs 15 mins

Hornene kan du fylle med hva som helst: Ost og skinke. Pizzasaus, kjøttdeig og ost. Ost og salami. Kyllingkjøttdeig, smøreost og spinat... Whatever you prefer! De er også supre å fryse ned, da de fortsatt er like gode når du varmer de opp. Fine å ha med på tur, eller som lunsj på jobben.

Ingredients

Instructions

  1. Finn fram alle ingrediensene.
  2. Smelt smør i en kasserolle. Tilsett melk. La dette bli fingervarmt. Ta til siden og smuldre gjæren oppi, rør til gjæren har løst seg opp. Bland alt det tørre i en bakebolle, hell i melkeblandingen og jobb dette sammen til en smidig deig. Føl deg litt fram med væske i forhold til mel.
  3. Dekk til deigen. Sett på et lunt sted til heving i 40 min. Bruk gjerne stekeovn på 40grader med døra på gløtt.
  4. Stek kjøttdeig, tilsett tacokrydder fra butikken eller 3-4 ss hjemmelaget tacokrydder med 1dl vann slik at fyllet ikke blir flytende. Tilsett hakket løk og mais.
  5. Når du tar ut deigen, sett ovnen på 225grader.
  6. Del i 3 like store deler. Det tar litt tid å gjøre hver bit klar for stekebrettet, så legg de bitene du ikke jobber på et lunt sted.
  7. Kjevle ut en sirkel. Del i 8 deler som en pizza.
  8. Dra deigen litt utover for å gjøre hver trekant litt større, deigen trekker seg fort sammen.
  9. Legg på et godt dryss ost, 2 ss fyll og 1 liten ss salsasaus.
  10. Start rullingen fra bredeste side, hold godt igjen i kantene.
  11. Knip deigen godt igjen i endene.
  12. La etterheve mens du klargjør neste brett. Legges lunt under et kjøkkenhåndkle. Pensle med egg før steking. La de steke i midten av ovnen i 12-15 minutter.
  13. Oppskriften til deigen gir alltid et luftig og godt resultat. Sett horn på rist når du tar de ut av ovnen.
  14. Bon appétit!

2 kommentarer til “Tacofylte horn”

  1. utrolig god oppskrift.
    Laget disse på jobb 2 ganger både med taco kjøttdeig og skinke å ost, og de forsvinner med engang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.