Teriyaki kyllingspyd

Teryaki Kyllingspyd 03

Teriyaki kyllingspyd

By Jeanette Published: april 18, 2013

  • Yield: Middag for 2-3 personer
  • Cook: 50 mins

Lettlagede og gode;)

Ingredients

Instructions

  1. Sett ovnen på ca 180 grader. Skjær kyllingen i biter, brunes lett før du trer bitene på pinne. Gir ca 6 pinner. Pensle godt med teriyakisaus.
  2. Sett de i form inn i ovnen ca 20-25 minutter.
  3. Skjær opp grønnsakene, og lag 6 spyd med de forskjellige grønnsakene. Pensle med østersaus hvis ønskelig, og salte og pepre før du slenger de inn i ovnen de siste 10 minuttene av steketiden. Server med ris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.