Baconsurret, fylt indrefilét av svin

Svin 01

Baconsurret, fylt indrefilét av svin

By Jeanette Published: mai 5, 2013

  • Yield: Middag for 3 personer
  • Cook: 60 mins

Denne er knallgod og gøy å servere når man har gjester. Skikkelig kosemat!

Ingredients

Instructions

  1. Sett ovnen på 180 grader. Finhakk løk og stek gyllen i panne med litt smør.
  2. Gni filéten i salt og pepper. Skjær ett snitt i kjøttet og fyll med pesto og løk.
  3. Surr bacon rundt den fylte filéten. Brun i stekepanne med litt smør ca 1 minutt på hver side.
  4. Sett steketermometer i den tykkeste delen av kjøttet og sett inn i ovn eller legg på grill. Steketermometeret bør vise minimum 70 grader, da er kjøttet lett rosa i midten. Ved 75 grader er kjøttet gjennomstekt.
  5. La kjøttet hvile i ca. 10 minutter før du skjærer i det.
  6. Server med for eksempel ris, salat og en soppsaus. Har du litt bacon til overs kan dette sprøstekes og drysses over ved servering sammen med litt av det grønne fra vårløken. Vel bekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.