Ellens koteletter med ananas

ellen 02

Ellens koteletter med ananas

By Jeanette Published: mai 20, 2013

  • Yield: Middag for 3 personer
  • Cook: 1 hr 5 mins

Superherlig middagstips fra Ellen med tvist á la Hawaii! Nå med nytt tips, se de to nederste bildene!

Ingredients

Instructions

  1. Sett ovnen på 175 grader.
  2. Brun kotelettene med salt og pepper ca 2 min på hver side i en stekepanne.
  3. Legg på ananas og dryss ost over.
  4. Del opp løk og gulrøtter, del dette relativt smått. Sett litt smør på toppen med salt og pepper.
  5. Sett alt inn i ovnen i ca. 45 minutter.
  6. Tips til couscousen: Jeg byttet ut vannmengden oppgitt på pakken med utblandet kjøttbuljong, brukte 2 terninger(Toro) i 2,5 dl vann. Blandet med couscous, lot svelle i 2 minutter og blandet ut med 2 store ss mykt meierismør. Couscous ble luftig, smidig og smakfull.
  7. Vel bekomme!
  8. Vi har oppdaget denne! Rør ut i lettrømme, og bytt ut grønnsakene med denne! NAM! Bildet er lånt fra: http://www.toro.no/produkter/saus-og-tilbehor/R%C3%B8mmesaus_med_Mango__Chili
  9. Vi fant også en couscous i porsjonspakker som var ferdig krydret, enkelt! Komboen her med kotelettene, den krydrete couscousen og rømmedressingen er helt knall:D

Én kommentar til “Ellens koteletter med ananas”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.