Kyllingsalat

kylling 12

Kyllingsalat

By Jeanette Published: mai 9, 2013

  • Yield: Middag for 2-3 personer
  • Cook: 20 mins

Sunn og fin middag. Blir det litt rester, har du til lunsj dagen etterpå også. Her ser du salatbolle / fruktfat fra min venninnes nettbutikk: www.lykkemine.no. Fatet er håndlaget keramikk fra Marokko.

Ingredients

Instructions

  1. Finn fram alt du trenger.
  2. Del kyllingen i biter, og fjern overflødig fett og slintrer. Stek i olje med krydder.
  3. Del opp løk, agurk, tomater og paprika.
  4. Dra kyllingen til side når den er gjennomstekt.
  5. Bland alle ingrediensene sammen i en stor salatbolle. Dryss over chiafrø før servering.
  6. Server med rømmedressing og godt brød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.