Pai med laks

Laksepai 03

Pai med laks

By Jeanette Published: mai 5, 2013

  • Yield: Middag for 3 personer
  • Cook: 55 mins

Veldig enkel å lage, men trenger noen minutter i ovnen. Server med salat.

Ingredients

Instructions

  1. Sett ovnen på 200 grader. Sett paibunnen i en paiform og prikk den med en gaffel. Forhåndsstek bunnen i ca 10 minutter slik at den blir litt gyllen.
  2. Bland egg, ost, fløte, cremé fraiche og persille i en bolle. Del opp løk og brokkoli. Del laks i biter, for så å salte og pepre.
  3. Legg løk i bunn. Legg på brokkli. Hell over eggeblandingen. Legg laks på toppen. Stek i 35-40minutter på 200 grader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.