Spaghetti bolognese med enkel hjemmelaget saus

Bolognese 03

Spaghetti bolognese med enkel hjemmelaget saus

By Jeanette Published: mai 21, 2013

  • Yield: Middag for 2 personer
  • Cook: 30 mins

En enkel oppskrift på hjemmelaget tomatsaus;)

Ingredients

Instructions

  1. Finhakk løk og hvitløk. Stek den blank i en kasserolle med en rikelig dose olivenolje.
  2. Tilsett tomater, kjøttbuljong, tomatpuré og sukker. La dette småkoke min 10 minutter.
  3. Finhakk basilikum. Tilsett, og smak til med salt og pepper. Bruk gjerne chili for mer smak;) La koke i noen minutter. Tilsett så det ferdig brunede kjøttet. Server med spaghetti og med revet parmesan på toppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.