Ostekake

Ostekake06

Ostekake

By Jeanette Published: juni 10, 2013

  • Prep: 3 hrs 30 mins

Denne er rask å blande sammen, men den må stå minimum 3 timers tid i kjøleskap før servering, dette gjør at jeg stort sett lager kaken dagen i forveien. Kan pyntes med gelé på toppen eller bær. Du kan også blande bær inni den hvite røren, det er alltid herlig med en overraskelse inni kaken!

Ingredients

Instructions

  1. Bland gelépulver med 2,5 dl kokt vann. Rør ut og sett kjølig. Bruk en springform i str 26 cm. Jeg foretrekker å sette matpapir i bunnen, da det blir lettere å ta ut kaken før servering.
  2. Knus kjeks og bland med smeltet smør. Trykk sammen til en fast bunn. Jeg setter denne i fryseren mens jeg klargjør røren.
  3. Bland philadelphiaost, melis og vaniljesukker godt sammen med miksmaster. Rør inn rømmen, og deretter den avkjølte/lunkne geléen. Stivpisk krem i egen bolle som til slutt vendes inn i kakerøren. Hell røren over kjeksbunnen og sett i kjøleskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.