Marengs iskake

Iskake 03

Marengs iskake

By Jeanette Published: september 9, 2013

  • Cook: 1 hr 30 mins

Kan lages i mange varianter. Rør inn annen sjokolade i isen, non-stop, nøtter, små biter av bær eller frukt, sjokoladesaus, lakrissaus, det du måtte ha lyst på! 🙂

Ingredients

Instructions

  1. Eggehvite og sukker stivpiskes, rør forsiktig inn sitronskall. Lag to bunner i rund kakeform. Stek på 120 grader i 40 min til de er harde. Sett den ene marengsbunnen i fryseren.
  2. Grovhakk daimen. Rør vaniljeisen myk og bland i sjokoladen. Dekk den iskalde marengsbunnen med daim-isen. Legg den siste marengsbunnen oppå. Sett inn i fryseren minimum halvtime. Dekorer med friske bær og krem før servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.