Thaos fajita med blåskimmelost

thao 07

Thaos fajita med blåskimmelost

By Jeanette Published: september 5, 2013

  • Yield: Middag for 2 personer
  • Cook: 35 mins

En litt annerledes oppskrift... KNALLGOD:) Husk at smakene skal fungere SAMMEN, så ikke dropp noen av ingrediensene. Du vil bli veldig overrasket over at du faktisk liker denne kombinasjonen selv du ikke spiser blåmuggost til vanlig.

Ingredients

Instructions

  1. Finn fram alt du trenger.
  2. Stek mais i en egen panne med salt og pepper. Bruk litt olje hvis nødvendig. Denne kan stå på middels lav varme mens du klargjør resten av retten.
  3. Finhakk rødløk, hvitløk og chili. Tilsett avokado i terninger og klem ut saften av en halv lime. Bland sammen. Sett i kjøleskap fram til servering.
  4. Skjær opp kjøttet og brun det i pannen med litt olje eller smør. Tilsett saus og la putre i noen minutter til sausen tykner.
  5. Skjær ost i tynne skiver, varm tortillalefsene og server med ruccola og rømme.
  6. Litt av alt i en lefse, brett eller rull sammen...
  7. Nyt;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.