Jack Daniel’s saus

JD saus 05

Jack Daniel's saus

By Jeanette Published: oktober 18, 2013

  • Cook: 20 mins

Denne er perfekt til biffen! Ikke vær skeptisk selv om du ikke liker whiskey, denne er knallgod!

Ingredients

Instructions

  1. Gjør klar buljongen. Jeg koker enkelt opp vann i vannkoker, og heller over i ett dl.mål hvor jeg rører ut terningene. Bruk ca 1.5 dl vann og 3 terninger.
  2. Hakk opp løk og sopp.
  3. Stek løk og sopp med godt med smør. Hell over ca 1 dl Jack Daniel's. Ha et lokk tilgjengelig for å legge over, hvis dette mot all formodning skulle tatt fyr. La dette koke opp.
  4. Hell over i kasserolle, tilsett buljong og fløte.(bruk ønsket mengde, jeg har notert omtrent hva vi brukte) La dette småkoke i noen minutter. Bruk gjerne litt salt og pepper. Du kan også snu om på oppskriften for å bruke mindre Jack Daniel's. Stek løk og sopp, kok inn med buljong og fløte til ønsket konsistens. Og tilsett noen ss eller max 0,5 dl whiskey før servering. Du vil få en mer fremtrendene whiskeysmak ved å tilsette den rett før servering! Tips: Du kan også tilsette sukkerkulør for en mørkere farge på sausen.
  5. Server f.eks til biff, salat og fløtegratinerte poteter. God middag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.