Elgburger

Elgburger 04

Elgburger (det skjeve tårn på Lysaker)

By Jeanette Published: november 1, 2013

  • Yield: 2 store burgere
  • Cook: 20-30 min mins

Kosemat som er rask å lage. Kan lages av vanlig karbonadedeig også. Legger samtidig ut oppskrift på en enkel hjemmelaget burgerdressing.

Ingredients

Instructions

  1. Kna kjøttet med 1 ts salt og 1/2 ts pepper. (engangshansker er fint)
  2. Form to burgere. Husk at disse vil trekke seg sammen ved steking. Så lag de gjerne litt større enn det du ser for deg at resultatet skal bli.
  3. Stek burgerne ca 5 minutter på hver side på høy varme hvis de er litt tykke. Stek bacon i en egen panne. Sett på cheddar når kjøttet er så og si ferdig, cheddar trenger hverken lokk eller lang tid for å smelte.
  4. Server med pommes frites og grønt;)

2 kommentarer til “Elgburger”

  1. DEILIG! 😀

    Kan også anbefale å blande i en teskje med grov sennep, litt hakkede rødbeter og sylteagurk for å løfte kjøttet enda mer. Selv om Elgkjøtt klarer seg helt fint på egenhånd og! Dette skal prøves 🙂 SNART! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.