Jeanettes spesial

Jea 12

Jeanettes spesial

By Jeanette Published: november 7, 2013

  • Cook: 60 -80 mins

Dette er min favoritt! Ordenlig kosemat som aldri slår feil:)

Ingredients

Instructions

  1. Sett ovnen på ca 180 grader.
  2. Hell i olje, under halvfull. Varm oljen ved høy temperatur. Jeg foretrekker en billig rapsolje. Så velger jeg også en litt mindre stekepanne, for å ikke bruke så mye olje. Når oljen er varm, vil den bevege på seg. Du kan teste med evt en smule/brødbit, og oljen vil "kruse" seg rundt biten hvis den er varm. (NB: aldri gå fra kjøkkenet når du varmer opp olje/friterer noe. Ha lokk tilgjengelig hvis uhellet skulle være ute. Aldri slokk med vann!)
  3. Snitt filten fra siden, men ikke helt gjennom, slik at du kan brette den ut. Bank den flat.
  4. Gni med garam masala. Legg på ost, skinke og små biter fersken. Kan ikke ha for mye fyll.
  5. "Lukk" kreasjonen med cocktail pinner. Du kan sikkert sy/knyte den sammen med hyssing, men det har jeg faktisk ikke prøvd.
  6. Vend stykkene i egg...
  7. Deretter i griljermel.
  8. Legg stykkene forsiktig i oljen med et redskap, hold fingrene unna.
  9. Gi de ca 4-5minutter på en side før du snur de.
  10. Legg i en form, og inn i ovnen i 20-25 minutter før servering. Server gjerne med hjemmelaget potetmos og kokt brokkoli. Hvis du ikke piller ut cocktailpinnene før servering, husk å advare gjestene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.