Panert kylling med choronsaus

Kylling 06

Panert kylling med choronsaus

By Jeanette Published: november 3, 2013

  • Yield: Middag for 2 personer
  • Cook: 30-35 mins

Ingredients

Instructions

  1. Sett på ovnen ca 200grader. (Tilpass etter pommesfrites hvis du vil ha det ved siden av.)
  2. Del kyllingfiletene på langs slik at de blir til to tynne stykker hver. Visp sammen ett egg i en skål. Dypp først kyllingen i egget, deretter i Maggi-pulveret, slik at dette dekker fileten på alle sider. Legg i ildfast form.
  3. Stek i ca 20 minutter. (bruk gjerne varmluft hvis du skal ha flere ting inn i ovnen samtidig)
  4. Lag bearnaise saus etter anvisning på posen. Tilsett deretter tomatpuré, finhakket paprika og ananas. La dette koke ett minutt ekstra.
  5. Server gjerne med grønt og pommes frites.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.