Kålrabistappe

kålrot

Kålrabistappe

By Jeanette Published: desember 15, 2013

  • Cook: 50 mins

Her fant jeg mange oppskrifter i blader og på nett, de fleste med små variasjoner av mengde smør og fløte. Noen med litt gulrot, muskat, hvit pepper, bacon og sukker... Jeg valgte en litt tradisjonell variant etter tips fra svigermor;)

Ingredients

Instructions

  1. Jeg skrelte og kuttet opp to store kålrabier og fire poteter. Kokte i saltet vann til de ble myke, ca 35 minutter.
  2. Helte av vannet, og moste alt sammen med ca 2 ss smør og en blanding laget av litt fløte med en utrørt spiseskje mel. Smak til med salt og pepper, ca en 1/2ts hvit pepper. Nå har du stappe til hvertfall 6 pers:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.