Henriettes cookies

Cookies 10

Henriettes Cookies

By Jeanette Published: februar 4, 2014

  • Yield: 37 - 40 stk
  • Cook: 1 hr 45 mins

Denne er veldig enkel, proppfull av kalorier og knallgod!

Ingredients

Instructions

  1. Jeg har tredoblet oppskriften jeg fikk av Henriette, da jeg liker å lage flere i slengen. Så hvis du vil, kan du jo lage en mindre deig som går mye raskere;) Sett ovnen på 190 grader. (Over og undervarme)
  2. Grovhakk sjokoladen. Du kan evt kjøpe dråper av sjokolade, de hadde flere varianter i bakehylla på Meny.
  3. Bland de andre ingrediensene i en stor bakebolle. Jeg bruker engangshansker, og knar de sammen med hendene til en smidig masse.
  4. Deretter knar jeg inn sjokoladen. Blir deigen veldig myk, sett den noen minutter i kjøleskapet før du fortsetter.
  5. Jeg lager boller som er ca 2 ss store.
  6. Trykk de litt flate på ett bakepapirkledd stekebrett. Husk gode mellomrom da de flyter utover. Jeg legger ca 7 stk pr brett. Stek i 10-12 minutter. Jeg hadde alle inne i nøyaktig 12 minutter. Steker du de lengre, vil nok hvilken som helst ovn lage kjeks av deigen.
  7. La de ligge ca 10 minutter for du flytter de over på rist, da de må få sette seg litt først. Bon appétit:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.