Karines himmelske sjokoladekake

Karines sjoko 09

Karines himmelske sjokoladekake

By Jeanette Published: februar 10, 2014

  • Yield: 1 stk kake
  • Prep: 20 mins
  • Cook: 35 mins
  • Ready In: 55 mins

Jeg har halvert oppskriften og bruker en form som er ca 37cmx24cm. Denne er saftig og tung, akkurat slik jeg syns sjokoladekaka er best!

Ingredients

Instructions

  1. Sett ovnen på 180 grader(over og undervarme).Smelt smør, tilsett vann og kok opp. Tilsett deretter sukker, dra av platen og rør til sukkeret er oppløst. Bland all det tørre i en bakebolle, tilsett deretter det våte. Miks gjerne med miksmaster til røren er jevn.
  2. Jeg glemte å kjøpe formfett, så jeg smurte forma med en klatt smør.
  3. Sett midt i ovnen i 35minutter.
  4. Smelt smør og bland sammen ingrediensene til glasuren.
  5. Smør utover varm kake, pynt med kokos eller annet strøssel, (Du kan også bruke laktosefri rømme og melk, så har du en laktoseredusert kake.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.