Kyllingwraps

wraps07

Kyllingwraps

By Jeanette Published: februar 5, 2014

  • Yield: 6 wraps
  • Cook: 20 mins

Rask middag:) Obs: Denne er helt mild hvis du ikke krydrer!

Ingredients

Instructions

  1. Jeg hadde egentlig tenkt å bruke kidneybønner istedet for kikerter, men fant ikke på lille Joker'n som jeg handlet på. Regner med det også smaker bra...
  2. Skyll ertene, rensk kyllingen og skjær opp løken.
  3. Start med å steke løken. Tilsett deretter kylling og crème fraîche. La småkoke noen minutter. Tilsett evt litt salt og pepper.
  4. Tilsett kikerter, lå småkoke et par minutter til.
  5. Legg i lefse sammen med oppskjært avokado og salat. Krydre før du bretter sammen.... med....
  6. Oliviers & Co.'s URTESALT TIL SALAT&PASTA! Fikk denne i gave, og her kom den til sin rett;) For deg som ikke har tilgang til en slik butikk, så har de produktet i sin nettbutikk: http://www.oliviers-co.no/alle-produkter/urter-salt/alle-produkter/urtesalt-salat-pasta.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.