Sesambiff

Sesambiff 06

Sesambiff

By Jeanette Published: mai 6, 2014

  • Yield: Middag for 2 personer
  • Cook: 40 mins

Fikk lyst på biff samtidig som jeg nylig hadde vært en tur på Yaya's og ble inspirert til å prøve noe nytt... Dette ble resultatet!

Ingredients

Instructions

  1. La gjerne kjøttet ligge i romtemperatur 30 min før du skal steke det. Sett ris til koking.
  2. Skyll, skrell og del opp grønnsaker. Jeg brukte poseris, og slang grønnsakene oppi sammen med risen. Gulrøttene satte jeg oppi da det var 10 minutter igjen av koketiden, og blomkål-brokkolien da det var fem minutter igjen.
  3. Tørk av kjøttet med kjøkkenpapir. Krydre med salt og pepper, og strø/gni begge sider inn med sesamfrø. Stek biffen slik du ønsker, eller se tips i oppskrift "Biff med poteter og avokadosalat".
  4. Hell av vannet, legg ris og grønnsaker over i stekepanne. Tilsett kokosmelk, limeblader(bruk gjerne morter, knus og pill ut stilkrestene), sambal oelek og curry paste.
  5. Kok opp og la småputre noen minutter.
  6. Server på en seng av grønt. Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.