Fylte Butterdeigsnurrer

Butterdeigsnurrer 06

Fylte Butterdeigsnurrer

By Jeanette Published: juni 1, 2014

  • Yield: 10 stk
  • Cook: 45 mins

Disse lærte jeg å lage på et matlagingskurs i Plomari på den greske øya Lesvos. Kjempegode!

Ingredients

Instructions

  1. Sett ovnen på 200 grader. Ta opp butterdeig fra fryseren.
  2. Finhakk løken, og stek den i pannen med smør til den blir blank. Sett på et fat og legg i fryseren mens du klargjør resten, slik at den blir avkjølt.
  3. Strimle skinken, rasp osten og finhakk persille. (Ca en neve med persille) Bland dette sammen med egg og fløte. Kvern over pepper. Bland inn den avkjølte løken.
  4. Legg platene utover, la de gjerne ligge et par minutter hvis de enda er frosne. De tiner raskt, og må ikke bli for varme. Del en plate i to over midten, og kjevle firkantene til de blir ca 2mm tykke.
  5. Legg noen spiseskjeer fyll på midten, og snurr endene sammen. Pass på at det blir luftehull/lommer. La steke til de blir gylne i fargen, ca 25 minutter. Serveres som smårett eller forrett.

2 kommentarer til “Fylte Butterdeigsnurrer”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.