Fylt paprika

Fylt paprika 07

Fylt paprika

By Jeanette Published: juni 3, 2014

  • Yield: 6 stk
  • Cook: 40 mins

Disse kan serveres med ris og salat som hovedrett, eller alene som en smårett, forrett eller lunsj.

Ingredients

Instructions

  1. Sett ovnen på 210 - 220 grader
  2. Brun karbonadedeigen og stek hakket løk gyllen sammen med kjøttet. Tilsett finhakket chili og hvitløk. La dette surre et par minutter, bruk litt olje om nødvendig. Tilsett spisskummen og smak til med salt og pepper.
  3. Del paprika i to. Fjern frø, innmat og stilk. (prøv deg gjerne litt fram med hvordan de ligger på flaten, før du bestemmer deg hvilken vei du skal dele de) Legg fyll oppi paprikaskålene og strø over revet ost. Stek i ovnen i ca 20 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.