Spansk purresuppe med chorizo

Spansk purresuppe 08

Spansk purresuppe med chorizo

By Jeanette Published: juni 2, 2014

  • Yield: 4 porsjoner
  • Cook: 25 mins

Denne oppskriften er fra et Allers blad fra 2010. Har spart på den en stund, og endelig bestemte jeg meg for å lage denne. Og da kunne jeg angre på at jeg hadde latt oppskriften ligge uprøvd så lenge!

Ingredients

Instructions

  1. Oppskriften oppgir kremfløte, men jeg laget denne med matfløte da den er magrere. Klargjør buljongen.
  2. Rensk og vask purre godt. Skjær i stimler. Gjem noe av det grønne til pynt.
  3. Surr purre myk og blank i smør og olje uten at det tar farge.
  4. Tilsett buljong og kok opp. Tilsett fløte. Smak til med muskat, salt og pepper. La suppen koke i ca 10 minutter.
  5. Del opp chorizo og stek litt i panne.
  6. Legges på kjøkkenpapir for at det overflødige fettet kan suges opp.
  7. Server suppen med chorizo og litt hakket grønn purre som pynt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.