Eplekake

eplekake 04

Eplekake

By Jeanette Published: juli 28, 2014

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 50 mins
  • Ready In: 1 hr 20 mins

En helt standard eplekake!

Ingredients

Instructions

  1. Finn fram ingrediensene og sett ovnen på 180 grader.
  2. Skrell og del eplene i båter. Legg i pose med sukker og kanel, og rist.
  3. Rør smør og sukker hvitt. Tilsett egg, ett om gangen og pisk godt i mellom. Tilsett sitronsaft. Sikt mel m/bakepulver inn i røren, vend forsiktig. Sett gjerne bakepapir i bunnen av kakeformen(26cm springform), smør formen og dryss den med mel. Legg eplebiter i bunnen. Hell røren over. Sett eplebiter på toppen. Stekes midt i ovnen i 50 minutter. Server med pisket krem eller vanilje is.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.