Ferske vårruller med enkel dipsaus

Vårruller 08

Ferske vårruller med enkel dipsaus

By Jeanette Published: juli 26, 2014

  • Yield: Middag for 3-4 personer
  • Prep: 60 mins

Dette er en fin plukk-og-mix rett som gjestene setter sammen selv. Klargjør ingrediensene, så forsyner man seg av det man liker best! (oppskrift funnet på MatPrat.no)

Ingredients

Instructions

  1. Finn fram alt du trenger.
  2. Bland ingrediensene til dipsausen og sett den i kjøleskapet.
  3. Skyll og skjær/strimle grønnsakene. Legg på serveringsfat.
  4. Skyll og del opp paksoi.
  5. Strimle og krydre kylling. Stek den i litt olje på høy varme. Kok nudlene som anvist på pakken. Paksoi kan smørdampes og saltes, trenger max et 1 minutt i kasserollen.
  6. Sett alt klart på bordet så man kan forsyne seg selv. Sett fram en bolle med vann du har kokt og avkjølt nok til at du ikke brenner deg. I denne kan du fukte rispapiret.
  7. Etter å ha fuktet rispapiret til det er mykt(tar noen sekunder). Legg på de ingrediensene som er satt fram (paksoi kan serveres på siden). Brett inn kantene, og rull. Rispapiret vil lett "lime" seg sammen.
  8. Nytes sammen med dipsaus og paksoi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.