Kyllingsuppe med curry og eple

Kyllingsuppe med curry og eple

Kyllingsuppe med curry og eple

By Fabian Published: oktober 8, 2014

  • Yield: Middag for 3 personer
  • Prep: 30 mins
  • Cook: 60 mins
  • Ready In: 1 hr 30 mins

Denne oppskriften fant jeg på godt.no, og den er kjempegod!

Ingredients

Instructions

  1. Finn frem alle ingrediensene, og kutt løk, gulrøttene, eplet og kyllingen (i små biter).

  2. Fres løk sammen med smør til den er myk. Bruk middels varme for å ikke brenne den. Bland i gulrøtter og kyllingbiter. Stek dette sammen med løken i 5-10 minutter til kyllingen har blitt gjennomstekt.
  3. Ha i curry og hakkede tomater, bland godt. Hell så buljongen og eplebitene i gryten og rør om. La dette koke under lokk i ca 30 minutter. (Husk å sette risen på kok i en egen kasserolle)
  4. Etter ca 30 minutter, ha i ris og kokosmelk - bland og la dette koke i 5-6 minutter.
  5. Bland så inn saften av en halv sitron og en neve finhakket basilikum før servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.