Thai Curry Suppe

suppe 06

Thai Curry Suppe

By Jeanette Published: oktober 5, 2014

  • Yield: Middag for 3 personer
  • Cook: 55 mins

Denne suppen passer perfekt nå på høsten. Fant denne på en av mine favorittblogger: trinesmatblogg.no Kos dere!

Ingredients

Instructions

  1. Finn fram alt du trenger. Del kylling i biter og stek i olje. Sett dette til siden.
  2. Del løk i ringer, paprika og gulrøtter i strimler. Finhakk chili, ingefær og hvitløk. Del aspargesbønnene i to(her har jeg delt aspargesene i biter). Gjør så klar buljongen(jeg koker opp vann i en vannkoker og blander ut buljongen i et desilitermål).
  3. Fres løk, gulrot og paprika i en stor kasserolle i litt olje. Tilsett hvitløk. Ta ut av kasserollen og legg til side.
  4. Fres opp curry med litt olje. Tilsett chili og ingefær. La surre i ca 30 sekunder. Tilsett kokosmelk og 3,5 dl buljong. Pass på at du får rørt ut curry'en ordentlig. Spar på resten av buljongen, denne kan tilsettes på slutten av koketiden hvis ønskelig/nødvendig.
  5. Tilsett grønnsakene minus aspargesbønnene/aspargesene. Gi suppen et oppkok. (Husk å gjøre klar nudlene i egen kasserolle etter anvisning på pakken.) Ha i sukker, Fish Sauce og soyasaus. Kok i 5 minutter. Putt oppi aspargesbønnene/aspargesene og la koke i 2 minutter. Ha i kyllingen og la det koke 3 minutter.
  6. Du kan velge om du vil ha nudlene oppi kasserollen med suppe, da vil da ha litt ekstra buljong på lager hvis nødvendig. Ellers så kan dele nudlene i skål, og helle suppen over. Tilsett en liten neve hakket koriander rett før servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.