Glasert svin med fylt paprika

glasert 10

Glasert svin med fylt paprika

By Jeanette Published: november 6, 2014

  • Yield: Middag for 2 personer
  • Cook: 45 mins

Denne glazingen gleder jeg meg til å prøve på grillen! Er veldig god på en filét som du steker/griller i ett stykke, for senere å skive opp. Oppskrift hentet fra Matprat.no som så ofte skjer:)

Ingredients

Instructions

  1. Finn fram det du trenger og sett ovnen på 210 grader på grill funksjon.
  2. Brun kjøttet lett i pannen på begge sider med litt olje, salt og pepper.
  3. Bland sammen finhakket hvitløk, balsamico, vann og brunt sukker til glazingen.
  4. Pensle kjøttet på begge sider med glazingen. Sett inn i ovnen. Hold et øye med de slik at du tar de ut og pensler dem igjen på begge sider så fort glazingen har tørket litt inn. Gjenta 3-4 ganger.
  5. Del paprika i to og ta ut innmaten.
  6. Bland oppdelte tomater, grovhakket basilikum, finhakket hvitløk og olivenolje i en skål.
  7. Sett paprika inn i ovnen sammen med kjøttet. De trenger 15-20 minutter. Kjøttet er ganske ferdig når du setter inn paprikaen, ta det gjerne ut og la det hvile mens du venter på paprikaen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.