Kikert- og bønnesalat med hjemmelaget dressing og svinekoteletter

bønnesalat 06

Kikert- og bønnesalat med hjemmelaget dressing og svinekoteletter

By Jeanette Published: november 4, 2014

  • Yield: Middag for 2-3 personer
  • Cook: 30 mins

En lettvint, sunn og god middag som jeg fant på Matprat.no.

Ingredients

Instructions

  1. Finn fram alt du trenger.
  2. Begynn med å sette kotelettene til steking med olje, salt og pepper. Start på høyvarme i noen minutter på hver side, senk deretter temperaturen og snu jevnlig på de mens du tilbereder resten. Stek kikertene i litt olje med chilikrydder i 5 minutter. Kikertene tas til side.
  3. Grovhakk tomatene og skjær fetaosten i terninger. Sett alle ingrediensene til salaten i en bolle.
  4. Finhakk hvitløk, sjalottløk og basilikum. (Jeg brukte en veldig stor sjalottløk og et forvokst fedd hvitløk, så det ble en ganske fremtredende løksmak på dressingen. Derfor har jeg skrevet at du både kan bruke en liten sjalottløk og ett lite fedd hvitløk.)
  5. Bland alle ingrediensene til dressingen i en liten skål og smak til med salt og pepper. Bon appétit!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.