Reiduns Tacosalat

taco 01

Reiduns Tacosalat

By Jeanette Published: november 10, 2014

  • Yield: Middag for 3-4 personer
  • Cook: 20 mins

Denne trenger du ingen nøyaktige mål på, putt oppi det du liker og kos deg! Legger ut hva jeg hadde oppi i dag, men i morgen blir den nok litt annerledes:)

Ingredients

Instructions

  1. Start med å koke vann til pasta. Jeg pleier å ha oppi litt salt og olje i vannet. Kok etter anvisning på pakken.
  2. Stek karbonadedeig og hell over krydder med litt vann. Når ferdig, sett til kjøling med en gang da salat skal serveres kald/avkjølt.
  3. Mens du steker kjøttet kutter du opp grønnsaker og blander dette sammen med ferdiglaget dip og revet ost.
  4. Når pasta er ferdig, avkjøl i kaldt vann. Bland pasta og karbonadedeig inn i salaten. Server med nachos, salsa og guacamole.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.