Royal Icing


Royal Icing

By Jeanette Published: november 17, 2014

  • Yield: 1 full sprøytepose
  • Prep: 15 mins

Denne ble jeg tipset om av en kollega(tusen takk, Ellen!) som bruker denne til alt mulig. Pynting av kaker, pepperkaker, pepperkakehus og når du skal feste pynt på kaker. Oppskrift fra cacas.no

Ingredients

Instructions

  1. Du kan helt sikkert bruke sitronsaft på flaske. Her brukte jeg ett egg som var str XL, og da måtte jeg bruke ca 3 toppede ss ekstra med melis.
  2. Visp eggehviten til den er stiv. Tilsett sitron. Visp inn melis gradvis og til mønsteret etter vispene ikke siger sammen når du stopper å mikse.
  3. Sett icingen i en sprøytepose eller bland inn ønsket farge først.
  4. Her er et tips å ikke bruke flytende, billige konditorfarge fra matbutikken. Hvis du skal farge icingen, bruk helst en ganske fast konditorfarge som du setter noen dråper på vispene om gangen med en tannpirker. Du trenger som regel veldig lite. Nå er du klar til å pynte, dekorere og feste hva som helst på en kake;) Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.