Thai biff og papayasalat med topping

papaya 10

Thai biff og papayasalat med topping

By Jeanette Published: november 5, 2014

  • Yield: Middag for 2
  • Cook: 60 mins

En thai inspirert rett med masse gode smaker.

Ingredients

Instructions

  1. Jeg brukte en halv, stor papaya, det ble litt mye som middag for 2 personer. Prøv deg litt fram, mulig det holder med 1/4 papaya.
  2. Skjær kjøttet i store terninger. Bland ingrediensene til marinaden, og legg kjøttet til marinering mens du forbereder resten.
  3. Del tomater, strimle gulrot, del aspargesbønner og skjær papaya i terninger. Nå er salaten klar.
  4. Start med toppingen. Knus palmesukkeret fint i en morter. Hell over i en liten skål.
  5. Knus peanøtter, de kan fortsatt være noe grove.
  6. Hakk over hvitløk og chili, mos deretter sammen i morter.
  7. Bland alle ingrediensene til toppingen sammen i en skål.
  8. Hell over kjøttet og marinaden i en varm panne. Stek kjøttet slik du foretrekker.
  9. Server med toppingen over salaten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.