Villris wok

wok 09

Villris wok

By Jeanette Published: januar 15, 2015

  • Yield: Middag for 2 personer
  • Cook: 45 mins

Villris er egentlig ikke en rissort, men et gress. Den har mørke, lange og spisse korn. Villrisen blir omtalt som den mest sunne risen, da den inneholder mer B-vitaminer og jern enn andre ristyper, men den er veldig dyr og blir som regel blandet med andre ristyper. Slik som denne villris mixen som jeg har brukt her. Dette blir likevel en sunn og lett rett.

Ingredients

Instructions

  1. Finn fram det du trenger og start med å sette risen på kok. Lag ca 2 porsjoner etter anvisning på pakken.
  2. Mens du venter på risen, kan du starte med resten. Skiv hvitløk i tynne skiver, skjær chili i ringer med frø inni, og strimle resten av grønnsaker og kjøtt.
  3. Når det er ca 5-10 minutter igjen til risen er klar, stek løken blank sammen med chili og hvitløk på høy varme. Bruk litt olje.
  4. Brun kjøttet sammen med løken og sett til side.
  5. Stek paprika i noen minutter.
  6. Bland alt sammen i pannen med koriander og soyasaus. Tilsett risen til slutt, og server.
  7. Koselig, sunn middag for to! Bon appétit!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.