Honningglasert laks

laks03

Honningglasert laks

By Jeanette Published: mai 14, 2015

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 15 mins
  • Ready In: 20 mins

Skal lage flere retter og trenger en enkel hovedrett som lager seg selv? Eller bare har litt lite tid på kjøkkenet etter en travel dag? Da er denne midt i blinken! Oppskriften fant jeg i et Tara-blad hos frisøren:)

Ingredients

Instructions

  1. Legg laksen i ildfast form og i romtemperatur, og sett ovnen på 175grader. Bland honning, sennep, salt, saften av en halv sitron og rasp sitronskallet med et finmasket rivjern. Rør godt sammen slik at honningen blir godt utrørt med resten av ingrediensene.
  2. Pensle laksen. Sett i ovnen 10 minutter på 175 grader. De siste 4 minuttene øker du temperaturen til 250 grader grill, slik at laksen får en fin farge. Server med poteter eller feks denne salaten slik jeg gjorde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.