Coleslaw

coleslaw 05

Coleslaw

By Jeanette Published: juni 11, 2015

  • Prep: 1 hr 45 mins

Nå som grillsesongen er i gang må tilbehøret på plass. Anbefaler virkelig å lage Coleslaw selv framfor å kjøpe ferdig i butikk. Smaker så mye bedre og er enkelt å få til! Finnes i mange varianter med for eksempel rosiner, sennep, rødkål, ananas eller eple. Jeg har funnet en veldig god en på Trinesmatblogg.no som jeg absolutt kan anbefale!

Ingredients

Instructions

  1. Finn fram det du trenger.
  2. Start med å strimle hodekål og gulrøttene. Disse skal trekkes med salt i en time, det vil gjøre grønnsakene mykere. Jeg saltet med flere spiseskjeer, og skylte med vann i en sil etter en time.
  3. Strimle eplene og bland alle ingrediensene sammen. Smak til med salt og pepper. Jeg følte at det trengtes litt mer crème fraîche og majones, så jeg puttet oppi et par spiseskjeer av hver. Nå har du coleslaw til hele grillkalaset! Enjoy:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.