Indiske wraps – sjekk oppskriften!

indisk08

Indiske wraps - sjekk oppskriften!

By Jeanette Published: juli 13, 2015

  • Yield: 6 wraps
  • Cook: 60 mins

Her fikk jeg inspirasjon fra to artige karer på MTV; brothers green: eats! De har masse artige idéer og er verdt å sjekke ut:) Denne oppskriften er helt super. Virkelig gode wraps! Jeg måtte freestyle meg fram til et resultat da jeg ikke fant igjen episoden på nett, men ble meget fornøyd... Gi denne en sjanse!

Ingredients

Instructions

  1. Start med å sette oljen til varming. Hell i en kasserolle eller stekepanne, la den være under halvfull. Varm oljen ved høy temperatur. Jeg foretrekker en billig rapsolje. Så velger jeg også en litt mindre stekepanne, for å ikke bruke så mye olje. Når oljen er varm, vil den bevege på seg. Du kan teste med evt en smule/brødbit, og oljen vil "kruse" seg rundt biten hvis den er varm. NB: aldri gå fra kjøkkenet når du varmer opp olje/friterer noe. Ha lokk tilgjengelig hvis uhellet skulle være ute. Aldri slokk med vann!
  2. Start med å lage en grønn paste av urter, ingefær, chili, hvitløk og saften av en sitron med en stavmikser.
  3. Skjær opp kyllingen i passe store biter. Legg yoghurt i en skål og bland mel og garam masala i den andre. Vend kyllingbiten inn i krydderet, deretter vender du den i yoghurten slik at den dekkes av et tynt lag. Deretter en gang til i krydderet. Legg oppi oljen.
  4. La bitene få noen minutter i oljen, se til at de blir gjennomstekt. Pass også på at du ikke friterer for mye om gangen slik at temperaturen synker. Pass også på at oljen er varm igjen til neste runde med fritering. Jeg måtte fritere i mange runder da jeg hadde lite olje og måtte bruke en liten kasserolle, jeg holdt da kyllingen varm i stekeovnen i mellomtiden.
  5. Tortilla lefsene steker du litt på hver side i olje i en stekepanne. Deretter kakker du ett egg over som du slår hull på plommen og "scrambler" utover. Snu deretter wrapen så du får stekt egget fast i lefsen.
  6. Legg opp wrap med tomatskiver, løkringer, grønn paste, mango chutney og server.
  7. Vær så god og nyt måltidet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.