Hjemmelaget pesto

pesto 08

Hjemmelaget pesto

By Jeanette Published: august 2, 2015

  • Prep: 10 mins

For en smaksforskjell på hjemmelaget og pesto på glass! Ja, jeg er den som ofte jukser, men det har litt med prisforskjell å gjøre, da du kan si at et glass koster cirka 15kr og ingrediensene til hjemmelaget kan vel ganges med 10 hvis du ikke har ingrediensene liggende... Men det er vel verdt det! Ingrediensene brukte jeg fra oppskrift på Rema.no denne gang.

Ingredients

Instructions

  1. Finn fram det du trenger. Min inspirasjon til å lage pesto kom etter forslag fra en kollega da jeg hadde en plante basilikum jeg trenge å få brukt.
  2. Kvern pinjekjernene i en morter.
  3. Finhakk basilikum og hvitløk. Bland alle ingrediensene sammen.
  4. Server gjerne over varm pasta med skinke.
  5. Evt tilsett fløte og du har en snaddermiddag som er rask å lage! God middag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.