Vics italienske høstsuppe

Vic 04

Vics italienske høstsuppe

By Jeanette Published: november 3, 2015

  • Yield: 4-5 personer
  • Prep: 30 mins
  • Cook: 30 mins
  • Ready In: 60 mins

Suppen er litt fritt tolket, da jeg fikk et raskt tips mens vi satt i kantina og spiste lunsj her om dagen. Har allerede laget suppen to ganger, og den er helt nydelig! Tusen takk for tipset Vic!

Ingredients

Instructions

  1. Jeg finhakket 3 fedd hvitløk og chili, for så å blande dette sammen med kyllingkjøttdeigen. Jeg brunet små kyllingboller lett i pannen i litt olje og satte de til side.
  2. Grovhakk bacon, selleri, løk og 3 fedd hvitløk. Stek dette i gryta i litt olje til løken blir blank.
  3. Start deretter med å tilsette en liter ferdig utblandet buljong (bruk gjerne kraft hvis du har dette liggende. Jeg hadde kalkunkraft i fryseren som jeg brukte). Klargjør en liter til med buljong, som du har på siden for etterfylling.
  4. Tilsett skrelte og oppdelte gulrøtter. Gi det hele et oppkok, og tilsett deretter mer buljong etter ønsket konsistens. Tilsett finhakket persille og kyllingkjøttbollene. La suppen småkoke i ca 20 minutter. Tilsett risoni og litt mer væske. Annen type pasta kan ogsåp brukes, feks farfalle. La det koke ca 8-10 minutter til.
  5. Tilsett revet parmesan, ca 4 spiseskjeer. Smak til med salt og pepper. Tilsett gjerne litt paprikakrydder og oregano. La det småkoke i et par minutter, mens du smaker til suppen med mer krydder og parmesan hvis nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.