Flettepizza

Flettepizza 08

Flettepizza

By Jeanette Published: februar 11, 2016

  • Yield: 1 stk / middag for 2 personer
  • Cook: 60 mins

Prøvde meg et par ganger på litt forskjellige versjoner før jeg fant en variant jeg fikk til. Det som jeg bommet på første gang, var at med for eksempel hakkede tomater ble kjøttsausen for rennende, og løste opp hele pizzadeigen. Jeg brukte derfor tomatpuré og karbonadedeig med Hjemmelaget Tacokrydder uten å tilsette vann i stekepannen. Kompenserte med ost slik at flettepizzaen ikke ble tørr. Du kan selvsagt bruke hva du måtte ønske til fyll, blant annet chorizo-terninger var godt sammen med karbonadedeig. Bare pass på at fyllet ikke blir for bløtt, det skulle veldig lite til før det rant utover.

Ingredients

Instructions

  1. Lag pizzadeig og sett lunt til heving i ca 30 minutter. Sett ovnen på 225 grader. Begynn å steke karbonadedeig med løk og Hjemmelaget Tacokrydder .
  2. Når deigen er klar, er det lettest å kjevle den ut på bakepapir. Lite tips er å legge en liten gummimatte(fått tak i dette hos Tupperware) under slik at det ikke sklir fram og tilbake.
  3. Ta en pizzaskjærer og del opp i strimler på begge sider.
  4. Smør på tomatpuré på midten hvor du ikke har laget strimler. Legg på halvparten av osten. Legg deretter på kjøttfyllet med ost på toppen. Her kan du også evt legge litt salsa over kjøttet.
  5. Begynn i den ene enden og legg annenhver strimmel over fyllet fra hver sin side. Stek i ovn i 20-25 minutter. Server med rømmedressing og salsa. Bon appétit!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.