Hjemmelaget tacokrydder

Tacokrydder

Hjemmelaget tacokrydder

By Jeanette Published: februar 11, 2016

  • Yield: 7 tacomiddager
  • Prep: 5 mins

Lett å lage og kan oppbevares i et krydderglass til neste gang. Fordelen med å lage selv kontra å kjøpe for eksempel Santa Maria sin pose med tacokrydder, er at du slipper unna alt sukkeret. Pr 100 g krydder hos Santa Maria er det nemlig 33,4 g sukker! Oppskriften på denne sunnere varianten fikk jeg fra min svigerinne.

Ingredients

Instructions

  1. Bland sammen krydderet og bruk ca 2 ts pr 400 g kjøttdeig hvis du ikke vil ha den for sterk. Bruk gjerne litt vann, mengde etter eget ønske for konsistens.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.