Cecilies varme dessertsaus

Saus

Cecilies varme dessertsaus

By Jeanette Published: mars 5, 2016

  • Yield: ca 8 serveringer over en skål med is
  • Cook: 20 mins

Varm karamellsaus er alltid en vinner. Her har jeg fått en oppskrift fra Cecilie på "Tjinuski saus" som er finlandssvensk for karamellsaus. Denne kan brukes på is, gresk yoghurt, kaker, brownies og epler... Det er vel bare fantasien som setter grenser. Denne er også fin å gi i gave i en krukke. Kan varmes opp i mikro, i vannbad eller i kjele.

Ingredients

Instructions

  1. Kok opp fløte, sukker, sirup og halvparten av smøret. La koke på høy varme under omrøring (ca 15 minutter) til du får en tykkere karamellaktig konsistens.
  2. Ta kjelen av platen og rør inn resten av smøret, malt ingefær og vaniljesukker. Servér.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.