Laks med crème fraîche saus

Laks04

Laks med crème fraîche saus

By Jeanette Published: mars 2, 2016

  • Yield: Middag for 1-2 personer
  • Cook: 18 mins

Denne er rask å lage og knallgod. Mannen min velger stort sett bort sjømat, men denne spiser han! Burde prøves!

Ingredients

Instructions

  1. Mannen min foretrekker vanlig crème fraîche, og jeg foretrekker den lettere varianten. Vi lager derfor rett og slett en saus til hver av oss. Vanlig crème fraîche er litt "grynete" og tykkere i konsistensen, mens den lettere blir helt "glatt" og litt mer flytende. Oppskriften over viser mengde per boks crème fraîche.
  2. Del laks i ønskede biter. Gni lett med salt og pepper. Stek på høy varme i rikelig med smør, ca 1,5 minutt på hver side. Løft laksen til side, og behold restene i panna for sausen. Skru ned varmen til middels lav.
  3. Tilsett crème fraîche og smak til med soyasaus og sitronpepper. La sausen koke litt inn mens du smaker den til. Legg deretter laksen tilbake i pannen og la alt småputre i et par minutter. Server gjerne med brokkoli og potet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.