Bursdagskake til jente

kake01

Bursdagskake til jente

By Jeanette Published: april 23, 2016

  • Prep: 3 hrs 0 min

To etasjes kaker er ikke vanskelig å lage, og det imponerer alltid litt ekstra! Se beskrivelse for en sikker konstruksjon med sugerør og plater i oppskrift To etasjes sjokoladedrøm. Her kommer inspirasjon til hvordan du kan pynte en kake til en ung jente.

Ingredients

Instructions

  1. Du bør sette av god tid. Jeg anbefaler å lage sommerfulgler og kakebunnene med fyll kvelden i forveien(ca 1 time). Sommerfuglene trykker du ut av utkjevlet fondant, og legger de i papir over natten i kjøleskap som vist på bildet. Pakk inn resten av den blå fondanten i plast slik at den er lufttett og ikke vil tørke ut. Oppbevar i kjøleskap til du skal fortsette på kakepyntingen.
  2. Sett av litt over to timer, tiden flyr når man pynter kaker. Kjevl ut marsipanen som skal dekke kaken. Start øverst og jobb deg nedover.
  3. Legg marsipanen på kaken i flere deler. Du vil få et par skjøter her og der, og det gjør ingenting. Disse skjuler vi bare med litt pynt.
  4. Trykk ut snøkrystaller i den hvite marsipanen, og sett farge på de med sølvspray. Gjør klar en sprøytepose med Royal Icing som du fester pynten med.
  5. Fest snøkrystallene som en bord mellom etasjene for å skjule skjøten.
  6. Kjevl ut blå fondant og trykk ut små blomster og fest sølvkuler i midten. Bruk litt Royal Icing hvis kulene ikke sitter skikkelig.
  7. Lag en kant neders av blomstene du har laget. Fest litt pynt her og der med Royal Icing for å dekorere og skjule skjøtene i marsipanen.
  8. Skriv navn eller annen hilsen på kaken og du er klar for å servere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.