Forrett med falukorv

forrett05

Forrett med falukorv

By Jeanette Published: april 28, 2016

  • Prep: 10 mins

Jeg synes det er gøy å eksperimentere med forretter. Her har jeg prøvd meg på en enkel sak med squash, falukorv og en dipsaus.

Ingredients

Instructions

  1. Bland sammen rømmen og Sweet Chili Sauce.
  2. Del squash i skiver. Stek i stekepanne med litt olje. (Fikk for meg at jeg måtte prøve vaffeljern, da jeg hadde lest et sted at det skulle gjøre grønnsakene ekstra sprø. Men squash i vaffeljern var ikke vellykket. )
  3. Del falukorv i skiver og stek med litt salt og pepper. Stable sqaush og falukorv lagvis. Ønsker du en litt høy stabel, kan du bare stikke en cocktailpinne ned i midten. Hell litt dip over og server.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.