Jeanettes curry

curry 07

Jeanettes curry

By Jeanette Published: april 10, 2016

  • Yield: Middag for 3 personer
  • Cook: 30 mins

Denne er smakfull og kjapp å lage. Lykke til!

Ingredients

Instructions

  1. Finn fram det du trenger og sett ris til koking. Strimle paprika og løk.
  2. Start med å brune svinekjøttdeigen. Jeg brukte ikke olje eller smør, da det ikke var nødvendig. Tilsett løk og paprika, og la dette steke sammen i et par minutter. Ta ut av stekepannen og sett til side.
  3. Fres currypaste i pannen i noen sekunder før du tilsetter kokosmelken og rører ut. Min erfaring er ofte at produkter i butikken som er merket med "hot" ikke er spesielt spicy likevel. Jeg fikk meg en overraskelse med Masala Magic sin curry paste, da 2 ss faktisk var spicy. Så jeg vil anbefale å starte litt forsiktig hvis du har kjøpt dette produktet. Jeg brukte 2 ss Masala Magic og 3 ts Santa Maria. Men kan kanskje anbefale 1 ss Masala Magic hvis du liker det litt sterkt, og 4 ts Santa Maria. Du kan alltids starte veldig forsiktig og smake til sausen etter du har helt i kokosmelken. La det småkoke et par minutter.
  4. Skyll og del opp sukkererter.
  5. Grovhakk bladpersille.
  6. Tilsett kjøttblandingen du hadde satt til side, samt sukkererter og en halv pakke med bladpersille. La dette småputre i pannen i 2-3 minutter. Ha resten av bladpersillen i en liten skål ved siden av, slik at man kan drysse over etter eget ønske.
  7. Server med ris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.