Ovnsbakt kyllinggryte

kylling 06

Ovnsbakt kyllinggryte

By Jeanette Published: april 26, 2016

  • Yield: Middag for 4 personer
  • Prep: 35 mins
  • Cook: 45 mins
  • Ready In: 1 hr 20 mins

Dette er en enkel rett som tar en halvtimes tid å få oppi en ildfast form, så skal den inn i ovnen i ca 45 minutter. En enkel rett som du kan variere med å bytte ut eller tilsette flere grønnsaker.

Ingredients

Instructions

  1. Sett stekeovn på 200 grader. Hell suppe og crème fraîche i ildfast form og bland sammen.
  2. Rensk og del kylling i biter og tilsett.
  3. Del opp sopp og løk. Finhakk chili. Tilsett i ildfast form, bland lett sammen med salt, pepper og soyasaus.
  4. Grovhakk paprika og legg på toppen. Dryss over litt salt og pepper. Sett i ovn i 45 minutter.
  5. Server gjerne med ris og hvitløksbaguetter. Ha gjerne soyasausen på bordet slik at man kan tilsette mer etter eget ønske, den løfter retten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.